Over Ons

The Queen Salon boten verhuur:

Binnenkort bij The Queen 2 salon boten te huur: Stap aan boord van onze exclusieve Queen Salonboot voor een onvergetelijke ervaring op het water. Deze elegant overdekte salonboot is uitgerust met alle gemakken om uw evenement speciaal te maken, inclusief een volwaardige toilet, een volledig uitgeruste keuken, en de mogelijkheid om te genieten van de voortreffelijke gerechten van Oscars Catering.
Of u nu uw vrijgezellenfeest, een bedrijfsevent, een verjaardagsviering, een babyshower, of welke bijzondere gelegenheid dan ook wilt vieren, de Queen Salonboot biedt een stijlvolle en comfortabele setting voor iedere samenkomst.
Reserveer nu alvast uw plek voor het vierde kwartaal van dit jaar en verzeker uzelf van een unieke belevenis. Informeer naar onze voorwaarden en de beschikbare vaarroutes om uw evenement precies naar wens te plannen.
Voor meer informatie, reserveringen, of specifieke vragen, staan wij graag voor u klaar. U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail, of WhatsApp. We kijken ernaar uit om samen met u een onvergetelijke dag op het water te organiseren.

The Queen